Om RF Maskin

RF Maskin reparerar och erbjuder reservdelar för lantbruk- och entreprenadmaskiner.

RF Maskin servar, reparerar och erbjuder reservdelar till lantbruk- och entreprenadmaskiner. Med lång erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att kunna erbjuda oslagbar service. Den erfarenheten tar vi med oss vi varje nytt arbete, vilket gör att våra kunder alltid kan lita på hög kvalitet från oss. Den höga kvaliteten gäller också för våra reservdelar, verktyg, metoder och material.

Kontakta oss

Erfarenhet

Våra reparatörer har lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande uppbyggt över tid. Genom att kombinera nyfikenhet med erfarenhet och kunnande har vi kunnat bygga ett vinnande team som arbetar snabbt och klokt. Med oss är du och dina maskiner alltid i trygga händer, det kan våra många återvändande kunder skvallra om.

Moderna verktyg

Konsten att alltid kunna erbjuda god service är att hålla sig uppdaterad med utvecklingen inom branschen. Genom att använda moderna verktyg, reservdelar, metoder och material kan vi hålla hög kvalitet i både service och arbetsresultat. Vår utrustning kombinerat med utbildning, erfarenhet och professionalitet gör att vi blir en vinnande kombination för dig och ditt företag.

Service och kvalitet

Se till att maximera ditt företags produktivitet och kvaliteten i din service. Genom att anlita RF Maskin för reparation och service av dina maskiner får du snabb och effektiv hjälp så att dina maskiner fungerar som de ska igen. På så sätt förlorar du inga pengar på att låta dina maskiner stå och samla damm. Anlita oss för snabb service av hög kvalitet, det kommer du att tjäna på i längden. 


Du är välkommen till vår välutrustade verkstad i Arboga men vi kan även komma ut till era maskiner med våra servicebilar om du önskar det.